صادرات انواع سیب درختی
آنچه در این مقاله می خوانید...
کشورهای واردکننده سیب ایران:درصد صادرات انواع سیب ایران به بازاهای هدف:قیمت سیب صادراتی در ایران:
هر سال صادرات انواع سیب درختی به کدام کشورها بوده است؟ چند درصد از بازارهای هدف را توانسته ایم بگیریم؟ راه های ورود به بازارهای اروپایی در چیست؟
در این مقاله به چالش های اصلی این سه موضوع می پردازیم.
همه کسانی که در حوزه تجارت میوه فعالیت دارند، تنها با چند کشور همجوار محصولات خود را صادرات می کنند و این موضوع برای اینکه بتوان به بازارهای زیادی رسوخ پیدا کرد دچار چاش هایی می شوند.
کشورهای واردکننده سیب ایران:
طبق آمار بدست آمده از سازمان توسعه تجارت و سازمان امور گمرکات ایران، در سال ۱۳۹۶ بیشترین میزان صادرات سیب درختی به کشورهایی مانند
- افغانستان
- پاکستان
- هندوستان
- عراق
- روسیه
- قزاقستان
- کشورهای حوزه خلیج فارس
و برخی از کشورهای همسایه دیگر بوده است.
درصد صادرات انواع سیب ایران به بازاهای هدف:
متاسفانه علی رغم اینکه کشور ایران یکی از قطب های تولید سیب در جهان به شمار می رود، ولی در زمینه صادرات نتوانسته بازارهای خارجی را ساپورت کند.
این موضوع در ایران باعث شده تا باغداران رغبت چندانی برای تولید انبوه نداشته باشند. فرض کنید کشور هندوستان با جمعیت میلیاردی که دارد و یکی از بزرگ ترین واردکنندگان این میوه به شمار می رود، کشورهایی مانند آمریکا، چین، ترکیه، فرانسه، صربستان و لهستان بازار این کشور را در دست گرفته اند.
ما فاصله دریایی با هندوستان خیلی کمتر از این کشورهای مذکور داریم و طبیعتا هزینه های حمل ما تا هندوستان بسیار کمتر از کشورهای رقیب می باشد ولی هنوز نتوانسته ایم بازار درست و حسابی برای محصولات خودمان جور کنیم.
قیمت سیب صادراتی در ایران:
قیمت سیب صادراتی در ایران به رنگ و کیفیت سیب بستگی دارد و همچنین نوع بسته بندی تاثیر بالایی در قیمت این میوه برای صادرات دارد.
ما در مقاله قیمت سیب درختی صادراتی به این موضوع پرداختیم که کدام مناطق قطب اصلی تولید سیب های با کیفیت در ایران هستند. همچنین انواع سیب درختی صادراتی را نیز مورد بررسی قرار دادیم و اشاره کردیم که سیب های کدام منطقه از لحاظ کیفیت بالاترین میزان صادرات را دارند.
مهمتر از همه قیمت سیب های هر کدام را نیز تک به تک در اختیار مشتریان قرار دادیم که می توانید این مقاله را مجددا مطالعه نمایید.